Categorii

Risotto de ciuperci

Risotto de ciuperci

Risotto de ciuperci

Timp de preparare: 40min

4 portii

Ingrediente:

320g Orez “Bomba”

150g Mix de ciuperci

1 ceapa medie

Unt

Parmesan

Sare si piper

2L supa de legume strecurata

Ulei de masline

Busuioc proaspat pentru décor

Paprika afumata dulce La Chinata

Mod de preparare:

                Incepem prin a incalzi supa de legume. Curatam si tocam ceapa, apoi o prajim in putin ulei de masline, pana de vine aurie, moment in care adaugam si  ciupercile taiate cubulete si mai lasam la calit inca 5 minute.

                Adaugam orezul si paprika afumata dulce La Chinata si amestecam bine pana cand orezul prinde culoare.

                Cand a inceput sa fiarba supa strecurata, adaugam putin cate putin peste orez, pana la absorbtia completa si gatirea orezului. Adaugam apoi unt si parmesan dupa gust, amestecam bine, sare si piper dupa gust, apoi luam de pe foc.

Cu multumiri pentru reteta: La Chinata