Categorii

Tagliatelle verzi cu varza de Bruxelles si file de ansoa

Tagliatelle verzi cu varza de Bruxelles si file de ansoa

Tagliatelle verzi cu varza de Bruxelles si file de ansoa

Timp de preparare: 40 min

4 portii

Ingrediente:

300g Tagliatelle cu spanac Granoro

Ulei de masline extravirgin

Branza dura rasa

400g Varza de Bruxelles

10 file de ansoa bine scurse de ulei

2 catei de usturoi

Supa strecurata de legume

Sare si piper

Paine prajita

Mod de preparare:

                Spalati bine varza de Bruxelles, curatati frunzele exterioare si indepartati cotoarele, apoi taiati in sferturi. Curatati usturoiul si rumeniti-l intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si 4 fileuri de ansoa. Reducem fileurile in piure, aproape ca sa nu le mai vedem in ulei si in acest punct scoatem cateii de usturoi, adaugam varza de Bruxelles si supa strecurata de legume. Se fierb pana devin moi, adaugam putina sare daca e nevoie, dupa gust si luam de pe foc.

                Fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj si in paralel prajim o felie de paine. Dupa fierbere, scurgem pastele bine si le adaugam peste restul ingredientelor. Se amesteca bine si se adauga din belsug branza dura italiana rasa.

                Finalizam farfuria cu un trop de ulei de masline, pesmet din painea prajita si cateva file uri de ansoa.

Cu multumiri pentru reteta: Granoro