Tagliatelle verzi cu varza de Bruxelles si file de ansoa
![Tagliatelle verzi cu varza de Bruxelles si file de ansoa Tagliatelle verzi cu varza de Bruxelles si file de ansoa](https://randlershop.ro/storage/images/tagliatelle-verzi-cu-varza-de-bruxelles-si-file-de-ansoa-1669994113.jpg)
Tagliatelle verzi cu varza de Bruxelles si file de ansoa
Timp de preparare: 40 min
4 portii
Ingrediente:
300g Tagliatelle cu spanac Granoro
Ulei de masline extravirgin
Branza dura rasa
400g Varza de Bruxelles
10 file de ansoa bine scurse de ulei
2 catei de usturoi
Supa strecurata de legume
Sare si piper
Paine prajita
Mod de preparare:
Spalati bine varza de Bruxelles, curatati frunzele exterioare si indepartati cotoarele, apoi taiati in sferturi. Curatati usturoiul si rumeniti-l intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si 4 fileuri de ansoa. Reducem fileurile in piure, aproape ca sa nu le mai vedem in ulei si in acest punct scoatem cateii de usturoi, adaugam varza de Bruxelles si supa strecurata de legume. Se fierb pana devin moi, adaugam putina sare daca e nevoie, dupa gust si luam de pe foc.
Fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj si in paralel prajim o felie de paine. Dupa fierbere, scurgem pastele bine si le adaugam peste restul ingredientelor. Se amesteca bine si se adauga din belsug branza dura italiana rasa.
Finalizam farfuria cu un trop de ulei de masline, pesmet din painea prajita si cateva file uri de ansoa.
Cu multumiri pentru reteta: Granoro